Get Adobe Flash player

Szeretettel várlak! Csatlakozz!

Menű
Szülészet linkgyűjtemény
Szülészet magazin
Szeretettel várlak! Csatlakozz!

Azt szeretném, hogy megtaláld azt a dúlát,
aki mellett biztonságban és szeretetben érzed magad
a szülésed előtt, alatt és után..

58_2

Móra Ferenc EÜ SZKI-ban végeztem 1981-ben, utána a Jahn F. KH Szülészeti és nőgyógyászati osztályán dolgoztam. Két gyermeknek adtam életet, ők már felnőttek. A 80-as években, amikor várandós voltam velük, akkor még sem dúla, sem apás szülés nem volt megengedve a kórházakban. .
A várandósság, a terhesgondozás, a szülés — és a gyermekágyi segítség mindig közel állt hozzám. A szülészeti osztályon hivatásom során lelkileg is támogattam a kismamáimat és segítettem őket, amiben csak tudtam.

2013-ban végeztem el a DONA Doula Inetrnational alapképzését (Dézsi Réka). Azóta folyamatosan képzem magamat, tanácsokat adok a kismamáknak határon belül és határon túl.
Szeretném, hogy a kisbaba születése a lehető legszebb élménye legyen az édesanyának. Segíteni és támogatni szeretném Őket mindenben, amivel ezt az élményt felejthetetlenné teszem, és újra részese lehessek a világ legnagyobb csodájának, a gyermek, az édesanya és a család születésének.

Mit jelent ez nekem? Miért lettem dúla?
Azért választottam ezt a gyönyörű hivatást, mert úgy gondolom, hogy mindenkinek szüksége van a lelki támogatásra, biztatásra, amikor élete leggyönyörűbb feladatára vállalkozik. Mérhetetlen boldogság, amikor részese lehetek egy új élet születésének, a megszerzett tudásommal szolgálom az Édesanyát, és igényei szerint segítem őt. Vele lenni, támogatni, ez jelenti nekem a beteljesülést, ez az én utamat, és természeten a mentális boldogságomban én is gyarapodok és fejlődök általa.

Szívesen készítek fel kismamákat a szülésre (akár online is), gyermekágyi és szoptatási tanácsaimmal segítem őket a kompetenciámon belül.
Ha úgy ítélem meg, hogy a felmerült probléma az én hatáskörömön kívül van, akkor a kismamát vagy az anyukát a megfelelő szakemberhez irányítom.

Szeretettel várom az érdeklődők kérdéseit.

Még több rólam: >>>

Szeretettel várom az érdeklődők kérdéseit.

Elérhetőségeim:
E-mail: info at zsuzsa-dula.hu
Web: http://zsuzsa-dula.hu
Tanácsadás: – előzetes megbeszélés alapján
Skype: zsuzsadula
TeamSpeak3: szerver cím: ts.zsuzsa-dula.hu:9989