Get Adobe Flash player

Szeretettel várlak! Csatlakozz!

Menű
Szülészet linkgyűjtemény
Szülészet magazin
Szeretettel várlak! Csatlakozz!

montázs1

Carey D. Andrew-Jaja, MD, FACOG a Magee Női Kórház szülészorvosa több ezer újszülöttet segített a világra és minden újszülöttjét dallal köszönti. Az újszülötteket hagyományőrző énekkel fogadja ezen a gyönyörű Földön a “Happy Birthday”-től kezdve az “Its a Wonderful Word”-ig.

A videón látható, hogy az apróságok megnyugszanak a szülészorvos kezében.

“Amikor a kezembe fogom az újszülötteket, úgy érzem, a jövő egyik fontos emberét tartom a karjaimban” – mondja Carey D. Andrew-Jaja. “Az énekléssel adom meg a tiszteletet nekik.”

Andrew egyik idősebb kollégája nagyon szeretett dalolni munka közben, amikor még ő rezidens orvos volt a kórházban, így együtt énekeltek. Amikor a kollégáját lenyugdíjazták Carey D. Andrew-Jaja-t megkérdezte: “Mondd, énekelsz még a kisbabáknak is?” Azóta Andrew dallal köszönti a kicsiket.

Az orvos meghatottam, szavakat keresve meséli el a videóban, hogy már segített a világra olyan babát is, akinek az édesapja is az ő kezei között született. Mégis minden alkalommal, amikor új jövevény érkezik, úgy érzi, újabb ünnepnap van. “Végtelen boldogságot érzek” – mondja.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...