Get Adobe Flash player

Szeretettel várlak! Csatlakozz!

Menű
Szülészet linkgyűjtemény
Szülészet magazin
Szeretettel várlak! Csatlakozz!

nyuszi1Kedves olvasó,

A különböző masszázs módszerek a várandósság minden szakaszában segítenek, önnek, és párjának hogy a babavárás minél több örömet és kevesebb gondot hozzon.

Ezt kívánva ajánlom soraimat az ön figyelmébe! Itt >>>

A kismama masszázs legfeljebb 45-50percet vesz igénybe.
A kezelés során, fokozottan fontos a kényelmes alátámasztás, a fej, derék has és a lábak is alátámasztást kapnak, hogy minél kényelmesebb legyen a testhelyzet. Oldalt fekvő helyzet a legkényelmesebb, és végig alkalmazható, jól kezelhető a hát nyak is. Hátránya hogy a kezelés alatt, egyszer meg kell fordulni. Ülő párnával támasztott helyzetben, a hát nyak nagyon jól kezelhető, de a láb nem. Félülő helyzetben az arc, nyak, láb kezelése lehetséges, hátrány hogy 32. héttől nem ajánlott.

Természetesen nem teljes a kép ha nem beszélek arról mit tehet például a kispapa. A vajúdás megindulásakor, a keresztcsonti terület és a belső comb masszázsa komoly fájdalom csillapító hatású.
Ezenkívül, erre kitalált szövetlazító krémmel a gát masszírozásával, sokat lehet segíteni, elkerülhető a gátmetszés, csökken a fájdalom.
Itt jegyzem meg hogy a málnalevél tea szövetlazító hatású.

A szülés utáni időszakban, újra a jó öreg reflexológia a legjobb eszköz, depresszió megelőzésére, a tejelválasztás segítésére.
Támogatja a szervezet visszaállását a normál működésre.
A masszázs hatására, nő a stressztűrő képesség, elmaradnak a hangulat ingadozások, fizikai és lelki erő növekszik.

Erre pedig a mamának nagy szüksége lesz!

Köszönöm figyelmét,

Tisztelettel,

Nyul Zoltán gyógymasszőr