Get Adobe Flash player

Szeretettel várlak! Csatlakozz!

Menű
Szülészet linkgyűjtemény
Szülészet magazin
Szeretettel várlak! Csatlakozz!

ujszulottcicizik

“Ha a gyermek a születése után az édesanyja hasára kerül, — ahogy az alábbi videón is láthatunk — az agya és az érzékei, érzelmei olyan viselkedésre ösztönzik, ahogy ezt a következő videón is láthatjuk.

Még a nem túl finom elsődleges ellátás után is. A gyermek fel van készülve arra, hogy minden érzékével az anyját érzékelje — érezze a melegségét, illatát, bőrét, hangját és a szívdobogását ahhoz, hogy a születés ünnpi össztáncában részt vehessenek — megtalálja az éltető forrást, az anyai mellet és utána mélyen a szemébe nézzen.”

Minden újszülöttet az anyai hasra kellene helyezni, nem sokkal a születés után, mert meg van az a képessége, hogy megtalálja az anyja mellét és így az életet jelentő táplálékát.

Régóta történnek izgalmas megfigyelések, hogy a csecsemő képes feltérképezni a saját anyja mellét, röviddel a születés után, a felfedezés után pedig a mellbimbót megtalálni, és az első táplálékát magához venni. Ez az első közös együttlét, elbűvöli az anyát és apás szülés esetén az édesapát is.

Ez az élmény a család egész életében meghatározó lesz. Nagyon szép videó.

Érdemes megnézni.
Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is.

 

http://superiorhirek.hu/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...