Get Adobe Flash player

Szeretettel várlak! Csatlakozz!

Menű
Szülészet linkgyűjtemény
Szülészet magazin
Szeretettel várlak! Csatlakozz!

eszik1Biztos elképzelted már, milyen lesz a szülés, de arra vajon gondoltál, hogy mi történik közvetlenül azután, hogy kibújik a baba? Mikor szopik először, mikor lehet megfürdetni, és vajon mikor tudod picit kipihenni magad a szülés után?

A szülést követően, ha minden rendben zajlott, a legtöbb kórházban a kisbabát pár percre az mellkasodra teszik, ami megnyugtató mindkettőtök számára. A méhlepény leválása, megszületése után az orvos megvizsgál, ellátja a sebeket, a gátmetszést pedig összevarrja. Van, ahol a babát ez idő alatt viszik el megfürdetni, megmérni.

Amikor mindketten átestetek a szükséges viziten, a következő kétórás megfigyelési időszakot újra együtt tölthetitek (Aranyóra). Ilyenkor kerül sor az első szoptatási kísérletre, amelyben a szoptatási tanácsadó segíthet.

Folytatás: (be kell jelentkezni)
http://valaszol.zsuzsa-dula.hu/index.php/a-dula-valaszol/ujszulott-csecsemo/59-az-elso-nap-a-babaval
Remélem hasznos volt?

_____________

Ha tetszett osszd meg az ismerőseid között 🙂

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetőségre is rákattintatok. Kérlek, hogy néha like-old vagy kommenteld és osszd meg a bejegyzéseimet, különben a Facebook nem osztja meg feléd a friss tartalmat!

Köszönöm szépen!

Gyermekágyi terv Első 6 hét Érzelmek..

Forrás:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...